. Grosir HG3320ES 2000W Customizable Portable Heat Gun Kanthi Suhu Tampilan Digital Produsen lan Supplier |Takgiko

HG3320ES 2000W Customizable Portable Heat Gun Kanthi Suhu Tampilan Digital

Katrangan singkat:

Kita nggawe alat sing aman lan efisien, nyedhiyakake produk kaya Heat Gun lan Tester Tegangan, lsp kanthi kinerja sing dipercaya lan apik kanggo ngedongkrak karya.


Detail Produk

Video

Tag produk

bank foto (22)

Fitur Industrial Heat Gun

Gun panas karo tampilan LCD bisa nuduhake suhu tartamtu lan kacepetan angin, lan bisa nyetel suhu lan kacepetan angin liwat tombol kanggo ketemu kabutuhan beda.
Fungsi memori power-on nuduhake yen nalika diuripake, bedhil panas bisa langsung nuduhake suhu asli sing wis disetel sadurunge lan sampeyan ora perlu nyetel suhu maneh.
Fungsi tundha daya-mati nuduhake yen bedhil udhara panas bisa mateni kanthi otomatis sawise 15 detik kanggo nglindhungi bedhil udhara panas kanthi umur dawa.
Beda karo bedhil panas liyane, desain switch file loro kita bisa nyetel suhu, kalebu pangaturan file pisanan saka 100 ℃ nganti 450 ℃ lan pangaturan file kapindho saka 450 ℃ nganti 650 ℃.

bank foto (23)

Apa milih kita

TAKGIKO duwe proses produksi kelas Militer, bahan berkualitas tinggi lan kontrol kualitas sing ketat, nyedhiyakake produk sing Aman lan Bisa Dipercaya kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

bank foto (24)

Apa sing kita lakoni

Kita nggawe alat sing aman lan efisien, nyedhiyakake produk kaya Heat Gun lan Tester Tegangan, lsp kanthi kinerja sing dipercaya lan apik kanggo ngedongkrak karya.

bank foto (25)
bank foto (26)
bank foto (27)

Kenapa Pilih TAKGIKO Industrial Heat Gun with Display?

Kita milih teknologi dhuwur kanggo nambah kualitas bedhil udhara panas, sing beda karo produk sing paling padha ing pasar.
Merek kita wis ndhaptar lan tujuan utama perusahaan yaiku kualitas sing paling apik lan luwih dhisik, mula aja kuwatir yen tuku produk kasebut.
Ndadekake karya lan urip trep lan efisien!

Gun panas karo tampilan LCD bisa nyetel suhu lan kacepetan angin liwat tombol kang nambah efficiency karya cepet.
Gun udhara panas bisa nganti 1200℉ (650 ℃) ing 3-5 detik, bakal nyuda wektu nunggu lan nambah efisiensi kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita