. Grosir HG6618S Electric Dual Suhu Panas Gun Kanggo Pangatusan On Sale Produsen lan Supplier |Takgiko

HG6618S Electric Dual Suhu Panas Gun kanggo pangatusan On Sale

Katrangan singkat:

Nyetel suhu sing cocog kanggo operasi desoldering, sing njaluk panjaluk sing ketat, Kayata ndandani telpon seluler (250-280 ° C), solder komponen BGA, intenerating kursi gesper plastik lan desoldering bahan solder liyane

Film packing Shrinking, pipa plastik bending dll.

Copot stiker lan dekorasi adesif liyane;

Mbukak kacang , meneng, kang Rusty utawa banget nyenyet;


Detail Produk

Video

Tag produk

Model AQB03-2000
Dirating Daya Input 2000W
Suhu Suhu kurang 100 ℃
Suhu Tengah 100-400 ℃
Suhu Dhuwur 100-550 ℃
Aliran Udara Suhu Kurang 250L/min
Suhu Dhuwur 400L/min
Fitur 2-gear luwes suhu lan aliran udara
Aksesoris & Paket Tabung Angin Datar, Tabung Angin Bulat, Kemasan Kotak Warna
6618S_05

Setelan Suhu Dhuwur lan Kurang

Sampeyan bisa ngoper suhu antarane setelan kurang 212℉(100℃) lan dhuwur 1022℉ (550℃) kanthi mencet tombol siji kanggo mbantu ngrampungake tugas perbaikan omah kanthi gampang.

Alat Pemanas Multifungsi

Becik kanggo tabung nyusut, bungkus nyusut, PVC dadi panas, elektronik, bungkus vinyl, njabut cat utawa jubin lantai, ngeculake bolt rusted lan liya-liyane.Fungsi tundha mati ndadekake kabel pemanas dadi adhem sawise mati.

3 Lampiran Nozzle

Nozzle deflector ngarahake panas sing terus-terusan lan intensif menyang permukaan kerja;Loro nozzles concentrator ngarahake aliran panas klempakan menyang lumahing karya;Nozzle reflektor nyebarake aliran panas kanthi merata ing kabeh permukaan kerja.

Desain Ergonomis Ilmiah

Pistol panas sing entheng lan gagang desain ergonomis ilmiah bisa nyegah ciloko galur sing bola-bali lan kelainan otot liyane.

Lampiran Nozzle beda

Kanthi 3 muncung beda, bedhil panas iki bakal ngidini sampeyan tekan saben sudut kanggo proyek apa wae.

6618S_08

Senapan panas industri sing gampang digunakake ngidini penanganan sing yakin

Desain kompak sing entheng lan ukuran cilik kanggo penanganan sing gampang lan percaya diri

Dilengkapi zona genggeman sing nyaman kanggo kontrol sing apik

Loro lambang panjelasan kanthi jelas nampilake rong setelan sing gampang digunakake

Punggung bedhil nduweni permukaan karet sing tahan slip kanggo ngadeg

Macem-macem nozel khusus tugas dirancang kanthi sampurna kanggo saben aplikasi

6618S_11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita