. Grosir HG8720E Power Tool 2000W Digital Dispaly Plastik Welding Heat Gun Produsen lan Supplier |Takgiko

HG8720E Power Tool 2000W Digital Dispaly Plastik Welding Heat Gun

Katrangan singkat:

Model No.HG8720E

Daya: 2000W

Suhu tingkat kurang: 50-350 ℃

Suhu tingkat dhuwur: 50-650 ℃

Aliran udara tingkat rendah: 250L / Min

Aliran udara tingkat dhuwur: 550L / Min


Detail Produk

Video

Tag produk

Jeneng produk Hot Air Gun, Heat Air Gun, Heat Gun
Item Suhu luwes LCD Tampilan Digital Hot Air Gun
Bahan ABS Shell + Parts Elektronik + Stainless Steel Nozzle
warna Ireng, Customized.
daya 2000W
Tegangan 110V utawa 220V
Output Udara 250L/min-550L/min
Pangisi daya Plug US, UK, EU, AUS, JPN Plug etc
Suhu Suhu sing bisa diatur kanthi tombol
Range Suhu 50 ℃ -550 ℃
Tampilan Tampilan Digital LCD

TGK 2000W Heat Gun

Senapan panas udhara listrik iki dilengkapi motor, saklar lan piranti pemanas sing berkualitas tinggi, dadi cepet dadi panas lan awet.

Senapan panas iki nduweni fungsi pangaturan suhu, kanthi proteksi overtemperature kanthi asil panggunaan sing trep lan ngirit.

8720E_06
6618S_05

Tutup anti-scald gun panas digawe saka bahan tahan api kanthi titik leleh sing dhuwur lan konduksi panas sing alon.Senapan panas nganggo motor lan pemanas sing diimpor, wektu urip kaping pindho, kontrol suhu MCU

Senapan panas iki nganggo tampilan digital LCD, sing nuduhake suhu supaya suhu bisa dikontrol kanthi gampang dening operator.

Aplikasi

Softening bahan welding.

Copot stiker self-adhesive, wallpaper lawas lan dekoratif

Ngangkat teyeng utawa kacang lan sekrup logam kenceng banget

Dibubarake pipa beku, kunci beku utawa gembok, lsp.

Ngolah pelumas utawa panggantos saka pabrik lawas, softening pisanan

Kanggo defrost kulkas

Bisa nyilikake film PVC minangka lapisan protèktif saka packaging

Bisa digunakake minangka tambahan kanggo waxing utawa waxing sledge

Polyethylene shrinkable digunakake kanggo nyambungake obyek logam

Softening bahan welding.

Polyethylene shrinkable digunakake kanggo nyambungake obyek logam

Dampak dhuwur, multi guna lan ora bisa dipungkiri serbaguna, TGK 2000W Heat Gun dirancang kanggo nindakake macem-macem tugas DIY.

Becik kanggo varnish lan cat sing bisa dicopot, dekorasi, dandan omah, upcycling, thawing pipa beku, loosening bolt rusted, plastik mlengkung lan akeh liyane.

Senapan panas dirancang kanthi ergonomis kanthi gagang multi-grip lan distribusi bobot sing optimal - nyuda kekeselen pangguna sajrone panggunaan sing suwe.

Senjata panas entuk manfaat saka rong setelan panas operasi - 350 ° C lan 550 ° C - becik kanggo kontrol panas sing tepat ing macem-macem aplikasi DIY - uga fungsi mati otomatis kanggo mbantu ndawakake umur alat kasebut.

Digawe saka komposit PP dikuatake kanggo kekiatan ekstra lan resistance suhu, bedhil panas nerangake karo papat muncung kanggo aplikasi diangkah.

6618S_11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita