. Grosir HP700A-700W Suhu Customizable Plastik Welding Gun Produsen lan Supplier |Takgiko

HP700A-700W Customizable Suhu luwes Plastik Welding Gun

Katrangan singkat:

Alat udara panas sing kuat lan profesional, cukup entheng lan kompak.Bakal ngasilake jet hawa panas sing nglembutake bagean sing bakal disambungake, uga rod pangisi plastik.


Detail Produk

Video

Tag produk

700A_01
700A_02
700A_03
700A_04
700A_05
700A_06
700A_07
700A_08

Hot Air Welding Gun

Alat udara panas sing kuat lan profesional, cukup entheng lan kompak.Bakal ngasilake jet hawa panas sing nglembutake bagean sing bakal disambungake, uga rod pangisi plastik.

Daya luwes

Suhu lan daya bisa diatur kanggo titik leleh sing beda-beda, menehi sampeyan fleksibilitas kanggo nggarap macem-macem bahan plastik.

Macem-macem Aplikasi

Tukang las plastik iki apik kanggo ndandani barang-barang plastik kaya tirai truk, terpal, lapisan / membran kolam renang, tangki banyu, kayak, lantai vinyl, bumper mobil, lsp. Iki minangka alat sing WAJIB kanggo saben panel beater!
Nalika proyek mbutuhake panas banget, nguripake gun panas listrik iki.Rong setelan ngidini sampeyan milih tingkat panas sing paling cocog, dene stand pendingin sing dibangun nambah keamanan.Desain sing kompak lan entheng mbantu sampeyan tetep nyaman nalika kerja.

Fitur

Kanthi tabung proteksi panas
Volume udara gedhe lan tekanan dhuwur
Kanthi sistem proteksi pemanasan elektronik
Temperatur sing bisa diatur: kisaran sing bisa diatur 30°C - 700°C
Kebisingan sing sithik lan getaran sing sithik: kanggo mesthekake karya sing nyaman lan berkualitas
Desain kompak lan kurang bobot: njamin welding gampang lan nyaman

Aplikasi

Ndandani terpal lan tenda Penyegelan spanduk pariwara
Ngolah PVC Vinyl panutup jogan lan linoleum
Welding PVC TPO EPDM single ply roofing membran
Pengelasan tekstil teknis Welding pond foil liners

3320S_10
700A_10
700A_11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita