Babagan awake dhewe

Kaluwihan Bisnis

Shenzhen Takgiko Technology Co., Ltd.

Nduwe telung tim riset lan pangembangan kanthi kemampuan riset lan pangembangan mandiri.Pabrik kita nampa produksi OEM lan ODM lan kita tindakake pemeriksaan kualitas limang langkah kanggo njamin kualitas produk.

Sapa kita?

Pendhiri kita miwiti kerja ing industri hardware wiwit taun 1990, lan miwiti perusahaan dagang alat hardware ing taun 2000, pabrik kita didegake ing Shenzhen ing taun 2009, Taman industri 75000 meter persegi didegake ing Jieyang ing taun 2014, lan taman industri Shenzhen Takgiko didegake ing 2017 lan kita duwe kemampuan produksi semi-otomatis ing 2022.

Sawise pembangunan 32 taun, TGK wis dadi merek terkenal ing China, produk senapan panas kita wis njupuk 85% pangsa pasar China.

kunthi (2)
kunthi (1)

Sapa kita?

Kita fokus ing manufaktur lan perdagangan alat pemanas listrik, alat las lan alat listrik.Ana luwih saka 60 model kalebu bedhil panas, bedhil las plastik, stasiun solder, stasiun kerja ulang, obeng listrik sikat, lan obeng listrik tanpa sikat.

Aplikasi produk kita kalebu ing pabrik listrik, dekorasi, pangopènan mobil, kemasan, elektronik, pangolahan logam, sandhangan lan akeh industri liyane.Produk lan teknologi wis entuk paten nasional lan disetujoni dening sertifikasi CE lan RoHS.

32 (TAHUN)

Wiwit Taun 1990

300+ (3 TIM R&D)

No Karyawan

75000 (METER KOTAK)

Gedung Pabrik

20.000.000 (USD)

Hasil Penjualan ing 2020

Pabrik cerdas • Workshop cerdas

Kanggo dekade kepungkur, Takgiko nanggapi kanthi positif kanggo panjaluk pasar produksi cerdas.Nggabungake sumber daya internal industri, lan gabungke teknologi informasi kanggo nggawe solusi manajemen bengkel cerdas.Ing wektu nampa produksi cerdas, uga ndadekke sampeyan penak saka nyata-wektu produksi data tilak kemampuan, nyata-wektu ganti, nyata-wektu ngawasi, mboko sithik nyuda melu-melu manungsa nalika nambah kualitas produk lan wektu pangiriman, nggawa Manajemen penak liyane.

wusnkd (2)
wusnkd (1)

Takgiko tansah netepi nilai bisnis "morality oriented, quality first".

Kita sijine integritas lan kualitas ing ndhuwur kita prinsip bisnis.

Ing China, TGK duwe luwih saka 2000 distributor offline lan mbangun jaringan pemasaran lan layanan sing diwasa.

TGK wis dadi manufaktur alat kondhang ing China lan langkah menyang pasar internasional lan katon nerusake kanggo kerjo bareng karo liyane partners.

Sawetara Klien Kita

Kita wis nampa akeh komentar apik saka klien kita.

Kepiye babagan kualitas produk kita?

Kabeh produk kita ngliwati pemeriksaan kualitas limang langkah, ana siji liyane mriksa produk sadurunge dikirim

Suwene wektu timbal?

Perlu 35 dina kanggo pisanan lan 20-25 dina ing pesenan ing ngisor iki.

Kebijakan sawise-sales?

Kita bakal nyedhiyani free ngganti bagean kanggo ngatasi masalah sawise-sales.Kita uga nyedhiyakake instruksi pamulangan perbaikan online.