. Grosir PH415 Dustrial Obeng Listrik Corded Cilik karo Produsen lan Supplier Power Supply |Takgiko

PH415 Dustrial Obeng Listrik Corded Cilik karo Power Supply

Katrangan singkat:

Iku obeng listrik, nalika torsi dikunci, cluth bakal kanthi otomatis trip, daya motor bakal mati kanthi otomatis lan obeng listrik bakal mandheg mlaku.


Detail Produk

Video

Tag produk

Tegangan input AC 100-240V
daya dirating 35W
Range torsi 0,05-0,7n*m
Cara pangaturan torsi Penyesuaian lengen klambi (munggah dadi luwih gedhe, mudhun dadi cilik)
Range rotasi 900-1350 rpm
Cara pangaturan kacepetan Kanthi ngowahi kenop adaptor daya
Antarmuka GB 3 plug
Spesifikasi Kabel DC 3Px0.5mm²x1.8m
Spesifikasi Kabel Daya 3Px0.5mm²x0.5m
Cara miwiti Pencet tuas abang kanggo miwiti, ngeculake kanggo mandheg
Ngalih arah Gir katelu (munggah: mundur; tengah: mandheg; mudhun: maju)
Ukuran batch Cocog kanggo kabeh φ4 batch TGK
Instalasi batch Pencet lengen ngunci, nyelarasake slot kertu menyang nozzle batch, ngeculake lengen ngunci
Motor 555 motor (poros datar)
Fitur utama Gagang ergonomis, nyaman dicekel, ora kesel sajrone kerja jangka panjang
Cukup tutul saklar wiwitan-mandeg, sing ngirit wektu lan tenaga lan nambah efisiensi
Torsi diatur steplessly saka cilik kanggo gedhe, lan torsi akurat
Ngalih arah telung kacepetan, gampang dicopot lan nyepetake sekrup, trep lan cepet
Kabel sambungan 1,8m + kabel daya 0,5m, sertifikasi 3C, kanthi kabel lemah, aman lan trep

Obeng Listrik TGK Kab

1. Iku obeng listrik, nalika torsi dikunci, cluth bakal kanthi otomatis trip, daya motor bakal kanthi otomatis mati lan obeng listrik bakal mandheg mlaku.

2. Dibandhingake karo model liyane, iku jinis nilai super, rega murah, kinerja dhuwur.nanging sok dong mirsani sing motor teka karo metu sensor, supaya bakal miwiti luwih alon lan luwih panas.

3. Non-kontak ngalih digunakake kanggo nyedhiyani urip awet kang ora perlu kanggo ngganti item asring.

4. Ukuran ergonomis, suhu dhuwur awet, getaran banget, genggeman apik, katon anyar, bobot entheng, gampang kanggo operate kanggo dangu tanpa lemes, nambah efficiency.

5. Presisi dhuwur saka torsi, kanthi penyesuaian torsi langkah-kurang, operasi sing prasaja lan efisien, bisa umum digunakake kanggo produk pencerah listrik lan elektronik, peralatan omah, dolanan, aksesoris komputer / telpon / jam tangan lan operasi pangolahan lan perakitan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk