. Grosir HG5520 Pabrik Industri OEM Listrik 2000W Panas Udara Panas Gun Produsen lan Supplier |Takgiko

HG5520 Pabrik Industri OEM Listrik 2000W Panas Udara Panas Gun

Katrangan singkat:

Pistol panas minangka piranti pemanas listrik sing ngasilake jet hawa panas kanggo leleh solder, softening cat utawa plastik, lan sapiturute. panas aliran online tekan suhu dhuwur saka 200 ℃ ~ 650 ℃, sing, suhu saka solder bisa ilang, lan banjur nuntun dadi panas liwat nozzle online.Kerja.


Detail Produk

Video

Tag produk

mtxx01
mtxx02
jeneng produk Senapan panas industri
Tegangan 110V/220V
daya 2000W
Suhu 100~400/550°C
Volume aliran udara L:250L/H:400L
Kontrol suhu termostat elektronik
Metode pangaturan suhu kenop
Mode kacepetan Kontrol switch loro-kacepetan
Fungsi utama Jeblugan hawa panas, tombol kanggo nyetel suhu
Motor 365 motor
Plastik Gagang, bagean plastik njero: nilon
Proteksi suhu Proteksi kakehan termostat (130ºC)
Bisa dilengkapi nozzle udara Telung bagean nozzle, limang bagean nozzle, amba flat nozzle, shovel nozzle, karbon nozzle
Aplikasi 1. Kanggo mbusak cat utawa aplikasi cat, nozzle lan scraper hawa panas bisa digunakake.
2. Copot stiker poto-adhesive lan dekorasi.
3. Copot rusted utawa banget nyenyet nut mesin ngawut-awut logam.
4. Nyawiji kunci lawang beku utawa padlocks.
5. Sealing shrinkage panas, thermoforming lan film kaendahan mobil, etc.

Aplikasi

1. Kanggo mbusak cat utawa aplikasi cat, nozzle lan scraper hawa panas bisa digunakake.

2. Copot stiker poto-adhesive lan dekorasi.

3. Copot rusted utawa banget nyenyet nut mesin ngawut-awut logam.

4. Nyawiji kunci lawang beku utawa padlocks.

5. Sealing shrinkage panas, thermoforming lan film kaendahan mobil, etc.

Kang digunakake digunakake ing njabut Paint lan varnish, defrosting ngatur pipo, shrinking film pvc, softening welding obyek, etc.

mtxx04
mtxx05

Spesifikasi

Daya Max: 1800W

Tegangan: AC 110V 60HZ

Kisaran Suhu: 122°F-1202°F(50°C-650°C)

Setelan Aliran Udara: I-Low: 250 / min;II-Dhuwur: 500L / min

Kualitas produk: Alat Bobot: 0.66kg/1.46lb;Ukuran kawat: 1.6m/5.2 ft

Paket Termasuk: 1 X Alat Tabung Udara Panas 5 X Lampiran Nozzle;1 X Shovel 1 X User Manual

mtxx06

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita