Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Riset & pangembangan lan desain.

1. Apa sampeyan bisa nindakake OEM karo logo pelanggan?

YA

2. Suwene kanggo miwiti jamur anyar produk?

Perlu 60 dina kanggo TO, lan ngrampungake kabeh produksi sajrone 90 dina.

Proyek

Apa jenis sertifikat sing bisa diwenehake?

UL, CE, RoHS, ISO

Produksi

1. Apa wektu timbal?

20-30 dina.

2. Sembarang MOQ kanggo produksi OEM?

500. MOQ OEM kita yaiku 500pcs.

Kontrol kualitas

Apa tingkat pass produk?Kepiye carane nggayuh?

Tingkat pass produk kita luwih saka 99%.Kita duwe pengalaman manufaktur 22 taun, baris lengkap lan proses sistem kontrol kualitas kanggo njamin kualitas barang.

Pasar lan Brand

1. Kepiye carane nemokake kita?

Sampeyan bisa nemokake kita ing Google, Alibaba, Made in China, Facebook, platform sosial Linkedin lan situs web.

2. Apa sampeyan duwe merek dhewe?

Ya, merek TGK kita minangka merek sing kondhang ing China lan ing saindenging jagad.

Wektu Kontak

Apa kantor sampeyan mbukak wektu?

9:00-18:30 wektu Beijing 9:00-18:30

Layanan

Apa kothak layang kontak utawa keluhan sampeyan?

Tgk01@cntakgiko.cn

Perusahaan lan tim

1. Kepiye peringkat TGK ing antarane alat senapan panas?

Kita merek TGK ndadékaké ndhuwur industri piranti gun panas.

2. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang.

Kita perusahaan dagang pabrik.

3. Apa penilaian kinerja departemen sales?

Metrik Kinerja lan Kepuasan Pelanggan

4. Kepiye perusahaan sampeyan njaga rahasia informasi pelanggan?

Kita njaga data klien kita kanthi kerahasiaan

5. Apa perusahaan sampeyan duwe asuransi tanggung jawab produk?

Kita bisa tanggung jawab kanggo karusakan produk Non-manungsa masalah.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?