. Grosir HG6617 Hand Held Portable Shrink Wrap Heat Gun Produsen lan Supplier |Takgiko

HG6617 Hand Held Portable Shrink Wrap Heat Gun Produsen

Katrangan singkat:

Jeneng: Protable heat gun

Tegangan Input: AC 220V

Frekuensi: 50Hz

Daya Watt: 1800W

Suhu: 100-550 derajat

Aliran udara: 250L/m-450L/m

 

Penerimaan: OEM/ODM, Perdagangan, Grosir, Agensi Regional

 

Pembayaran: T/T, L/C, PayPal

 

Kita duwe loro pabrik dhewe ing China.Ing antarane akeh perusahaan pabrikan, kita minangka pilihan sing paling apik lan mitra bisnis sing dipercaya.


Detail Produk

Video

Tag produk

Katrangan 1600W HEAT GUN
Merk TGK
Model HG6617
Tegangan / Frekuensi 220V ~ 50Hz
Daya input sing dirating 1600W
Suhu I: 350 ℃ / II: 550 ℃
Aliran udara I: 250L / min / II: 4000L / min
Kemasan KOTAK WARNA

TGK 2000W Heat Gun

Senapan panas minangka piranti pemanas listrik sing ngasilake jet hawa panas kanggo leleh solder, nglembutake cat utawa plastik, lsp.

 

Gunakake micro-blower minangka sumber udhara, nggunakake kabel pemanas listrik kanggo panas aliran online, lan nggawe panas aliran online tekan suhu dhuwur saka 200 ℃ ~ 650 ℃, sing, suhu saka solder bisa. leyeh-leyeh.

Bagean sing bakal dilas lan wilayah kerja digawe panas liwat panuntun tuyere.

Kang digunakake digunakake ing njabut Paint lan varnish, defrosting ngatur pipo, shrinking film pvc, softening welding obyek, etc.

6617_06
6618S_08

DWI TEMPERATURE HEAT GUNS:Heat Gun HG5510 nawakake setelan suhu 100 ℃ lan 550 ℃ kanggo mbantu ngrampungake tugas perbaikan omah kanthi gampang.

HEAT GUN kanggo proyek rumah tangga:Gunakake bedhil panas iki kanggo soften cat, kabel listrik nyusut, caulking, adhesive utawa dempul kanggo dibusak.Aplikasi liyane kalebu bungkus nyusut, pipa plastik bend, lan ngeculake kacang utawa baut sing karat

HEAT GUN SETTING LAN KETAHANAN:Kacepetan penggemar loro nyedhiyakake kontrol tambahan kanggo ngatur kabutuhan proyek sampeyan.Nduwe nozzle tahan karat kanggo panggunaan sing tahan suwe lan pancing gantung terpadu supaya gampang disimpen ing tembok pasak utawa meja kerja.

OPERASI GRATIS HANDS:Nduwe stand terpadu kanggo operasi sing aman lan bebas tangan kanggo nyegah muncung panas saka ndemek permukaan kerja

Aplikasi

Rong tombol gear Pangaturan suhu cerdas, fungsi tundha mati bisa uga nglindhungi inti pemanasan.

Mbusak rasa nyeri / Kupas kertas vall lawas / Copot ubin lantai plastik / Bengkokake pipa pvc / Leleh sampah ing pipa / Mbusak sampah berminyak / Kanggo Shrink Wrap

Desain Populer kanggo China Heat Gun lan Hot Air Gun, Kita njamin manawa perusahaan bakal nyoba paling apik kanggo nyuda biaya tuku pelanggan, nyepetake wektu tuku, kualitas barang sing stabil, nambah kepuasan pelanggan lan entuk kahanan win-win.

Saiki kita duwe klompok penjualan individu, tim tata letak, tim teknis, kru QC lan klompok paket.Saiki kita duwe prosedur kontrol kualitas sing ketat kanggo saben prosedur.Uga, kabeh buruh kita duwe pengalaman ing disiplin printing kanggo Desain Populer kanggo Heat Gun Profesional Hot Air Gun, Kabeh produk sing diprodhuksi karo peralatan canggih lan tata cara QC ketat supaya njamin kualitas dhuwur.Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo hubungi kita kanggo kerjasama bisnis.

Cegahan

* Aja ndemek nozzle.

* Tetep adoh saka bocah-bocah

* Aja digunakake kanggo pengering rambut

* Aja ngarahake panas menyang manungsa utawa kewan

* Aja nggunakake ing kahanan teles

* Fokus nalika nggarap.

6618S_11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita