Apa sampeyan bisa nggunakake pengering rambut tinimbang gun panas industri?

Padha katon padha, padha muni, lan padha bisa digunakake ing cara sing padha.Sampeyan meh bisa diapura yen sampeyan ngira yen pengering rambut (sing manggon ing utawa ing kamar mandi) bisa digunakake kanthi cara sing padha karo senapan panas industri dhasar (sing urip - utawa kudu manggon - ing garasi utawa ing. kit alat).Sawise kabeh, loro-lorone duwe penggemar motor sing nyebul hawa panas liwat filamen sing digawe panas kanthi elektronik.Loro-lorone dikontrol dening setelan dhuwur / kurang.

Nanging doppelgangers duwe prabédan sing signifikan - nalika pengering rambut bisa tekan 140F ing setelan sing luwih dhuwur, bedhil panas industri bisa dadi luwih panas. sampeyan bisa mikir ing industri panas gunas hairdryer, nanging mung yen iki turbo-daya lan bisa inflict karusakan serius kanggo pasuryan lan rambute sawise mung sawetara detik saka cahya.

Senjata panas industri dhasar umume digunakake kanggo pangatusan utawa mbusak cat, nyedhot kulkas, utawa kunci unfreezing lan pipa banyu - kabeh tugas sing mbutuhake panas antara 350F nganti 1150F.Senjata panas suhu ganda sing luwih kuat katon minangka alat penting ing laboratorium riset, ing ngendi Kesehatan lan Keamanan Lingkungan Universitas Princeton ujar manawa bisa digunakake tinimbang obor jotosan.Situs kasebut uga ngelingake yen sampeyan ora bisa nggunakake bedhil panas industri sing cedhak karo bahan sing gampang kobong, lan sampeyan ora kudu ndemek nozzle logam panas gun panas industri nganggo sandhangan utawa kulit lan aja ngarahake aliran udara menyang awak manungsa.Uga, mesthi ora katon mudhun muncung nalika bedhil diuripake.

Dadi aman kanggo ujar manawa pengering rambut bisa digunakake kanggo ngganti bedhil panas industri kanthi cepet (lan aja ngarep-arep ide kasebut bisa digunakake kanthi efisien, nanging bisa ngilangi pipa utawa kunci beku), mesthine dudu apike tekan kothak piranti kanggo nggunakake bedhil panas suhu dual yen pengering rambut ora dadi pilihan.


Wektu kirim: Jul-22-2022