Bidang aplikasi umum saka senapan panas portabel.

warta (7)

Ateges digunakake kanggo soften cat lawas, ingheat gun komersialuga nindakake kamulyan ing wilayah liyane.Thanks kanggo aliran udhara panas luwes ing kakiyatan lan suhu, bedhil panas komersial ngidini, ing suhu kurang, kanggo defrost kunci, garing lumahing, shorten wektu pangatusan lim, nyepetake proses kimia, utawa malah nggedhekake bagean logam kanggo nggampangake. disassembly.

Alat iki uga ngijini sampeyan kanggo gampang mbusak adhesives lawas utawa soften sealant saka kaca, utawa malah soften plastik slabs kanggo nggampangake nglereni.Sampeyan mung kudu ngerti carane nggunakake kanthi bener.Saiki, ayo goleki babagan panggunaan senapan panas portabel sing paling umum.

1. Paint pangatusan - Yen sampeyan perlu kanggo garing Paint cepet, bedhil panas komersial bakal nindakake proyek!Iki migunani yen ana risiko bledug mlebu ing cat sing garing utawa wong bisa ndemek.Priksa manawa sampeyan ngati-ati supaya ora cedhak banget supaya ora sengaja ngobong cat.

warta (3)
warta (8)

2. Thaw Frozen Pipes - Njupuk alon-alon lan alon-alon anget pipo kanggo mesthekake yen sampeyan ora munggah suhu pipo cepet banget amarga es bakal nggedhekake minangka thaws, lan iki bisa nimbulaké temenan ngrusak pipo.Anggere sampeyan njupuk wektu, iki bakal njaluk banyu mili maneh.

3. Mulihake Potong Plastik ing mobil - Aneh nanging pancen bener - nonton video iki babagan ndandani mobil kanthi nggunakake pistol panas portabel kanggo ndeleng kepiye rampung.

4. Soften Glues lan Adhesives - A bedhil panas komersial mung bab kanggo mundhakaken suhu ing lim utawa adhesive kanggo soften cukup kanggo nyopot.Iku becik kanggo mbusak stiker lawas utawa label.Mbusak sembarang ampas caket karo muncrat cepet WD-40 utawa sawetara DeSolvIt Sticky Stuff remover lan ngilangke liwat.

Aheat gun komersialminangka alat sing relatif prasaja nanging fleksibel sing digunakake kanggo kabeh saka ngudani cat lan pipa thawing kanggo ndandani papan sirkuit lan bungkus kendaraan.


Wektu kirim: Jul-22-2022