Cara milih obeng listrik mini?

Cara milih obeng listrik mini?

1. Beda kluwarga utawa nggunakake profesional miturut kabutuhan.Umume obeng listrik mini dirancang kanggo para profesional.Nalika tuku, sampeyan kudu mbedakake antarane screwdrivers listrik mini kluwarga profesional lan umum.Umumé, prabédan antarane kumpulan listrik kluwarga profesional lan umum ing daya, lan daya listrik profesional luwih gedhe, supaya profesional bisa nyuda workload.Batch listrik kluwarga umum relatif cilik ing teknik lan beban kerja relatif cilik.Daya input batch listrik ora perlu gedhe.

2. kemasan njaba batch listrik kudu cetha, ora ana karusakan, kothak plastik kuwat, lan gesper saka kothak plastik kudu tenan lan awet.

warta (4)

3. Wujudipun para"obeng listrik mini kabkudu seragam ing werna.Ora ana bayangan lan dents sing jelas ing permukaan bagian plastik.Mesthine ora ana goresan utawa benjolan.Ing misalignment Déwan antarane bagean njaba punika ≤0.5mm.Casting aluminium alus lan apik tanpa cacat.Lumahing mesin kudu bebas saka lenga lan noda.Nalika nyekel tangan, gagang saklar kudu rata.Dawane kabel umume ora kurang saka 2 meter.

4. Parameter nameplate obeng listrik mini kudu konsisten karo sing ana ing sertifikat CCC.Alamat rinci pabrikan lan pabrikan lan rincian kontak kudu kasedhiya ing manual instruksi.Nomer seri produk sing bisa dilacak kudu ana ing papan jeneng utawa sertifikat.

warta (5)

5. Kanthi kerep nggunakake obeng listrik, iku wis populer ing saben sudhut gesang wong.Macem-macem jinis, merek lan fungsi obeng muncul tanpa wates.Kanthi kualitas sing ora rata, disaranake kanggo menehi perhatian marang sertifikat lan kualitas pabrikan nalika tuku.Paling apik kanggo milih merek gedhe kanthi pengalaman lan sejarah kanggo nglindhungi kualitas produk supaya bisa ngindhari kegagalan kualitas sing digunakake.

Ing ndhuwur iku pengalaman lan saran kanggo milih screwdriver kanggo nggunakake saben dina.Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, please aran gratis kanggo hubungi kita ing sembarang wektu.tgk@cntakgiko.cn


Wektu kirim: Jul-22-2022