. Grosir HG6617S Portable Adjustable Shrink Wrap Mini Crafts Heat Gun Produsen lan Supplier |Takgiko

HG6617S Portable Adjustable Shrink Wrap Mini Kerajinan Heat Gun

Katrangan singkat:

● Tegangan: 220V/50Hz

● Kanggo mbusak cat utawa aplikasi cat, nozzle lan scraper hawa panas bisa digunakake.

● Copot stiker lan dekorasi kanthi adhesif.

● Copot ngawut-awut logam mesin nut rusted utawa banget nyenyet.

● Nyawiji kunci lawang beku utawa padlocks.

● Sealing shrinkage panas, thermoforming lan film kaendahan mobil, etc.


Detail Produk

Video

Tag produk

Model HG6617S
Dirating Daya Input 1800W
Suhu -
Suhu kurang 50 ℃
Suhu Tengah 100~350°C
Suhu Dhuwur 100-550 ℃
Bobot resik 0,8 kg
Fitur 2-gear luwes suhu lan aliran udara
- Pegangan katutup karet
Aksesoris & Paket Tabung Angin Datar, Tabung Angin Bulat, Kemasan Kotak Warna
jeneng Portable Heat Gun-1800W
Tegangan input AC 220 V
Frekuensi 50Hz
Saiki kerja: 8A -
Daya watt 1800W
Suhu 100-550 derajat
Aliran udara L: 250L/H: 400L

Prasaja Lan Gampang Gunakake

Senapan udhara panas TGK gampang banget lan praktis digunakake.Wis dibangun ing basis logam ngadeg kang nalika digunakake, ngidini pangguna dadi hands-free - sampurna kanggo mlengkung pipo plastik menyang wangun dikarepake.Iki nggawe pengalaman luwih nyaman kanggo pangguna gun udhara panas lan mbantu nyegah ciloko galur sing bola-bali kanggo sing nggunakake bedhil kanggo wektu sing suwe.Uga entuk manfaat saka kabel daya 2 meter lan plug BS supaya sampeyan bisa tekan papan sing angel digayuh.

Dirancang kanthi Aman ing Pikiran

TGK Hot Air Heat Gun wis dirancang kanggo safety ing pikiran supaya sampeyan bisa nggunakake kanthi tentrem lengkap.Kanthi desain entheng ergonomis lan genggeman sing nyaman, iki dirancang kanggo nyilikake kekeselen pangguna lan nyegah ketegangan kanggo sing nggunakake bedhil panas kanggo wektu sing suwe.Iki uga digawe saka plastik tahan api ABS lan nilon tahan panas lan dilengkapi komponen pelindung kakehan supaya ora ana karusakan ing bedhil panas, uga menehi safety ekstra nalika sampeyan nggunakake.

Loro Mode Panas cepet

TGK 1800W Hot Air Gun iki nduweni 2 setelan panas.Bisa nyedhiyakake panas sing kuat nganti 550 ° C ing sawetara detik - sampurna kanggo miwiti kerja langsung.Setelan panas pisanan nyedhiyakake panas nganti 350 ° C kanthi aliran udara 250L / min.Iki becik kanggo mlengkung plastik utawa cat alus, bahan adesif sing lembut lan liya-liyane.Setelan panas kapindho dadi panas nganti 550°C kanthi aliran udara 400L/menit.Iki sampurna kanggo loosening teyeng, mbusak Paint lan liyane.Panas ing sawetara detik lan pilihan mode kacepetan panas wis nduweni dumunung ing genggeman saka bedhil panas, ngijini sampeyan kanggo duwe kontrol luwih saka proyek ing tangan.

Pistol panas minangka alat sing cocog kanggo ngudani cat, pernis lan ngresiki lan mbusak adesif utawa ngeringake lapisan pengisi anyar.Aplikasi liyane kalebu thawing pipa banyu beku lan loosening rusted utawa dicekel kacang.Kanthi kisaran suhu ing 100 lan 550 derajat (Celsius), ngidini sampeyan ngatasi sawetara lapisan kanthi cepet lan gampang.

Prodhuk iki nduweni rong setelan panas lan aliran udara kanggo kontrol liyane gumantung saka aplikasi.Bisa digunakake kanthi gratis amarga ana stand sing uga bisa digunakake nalika alat wis adhem sawise rampung kerja.

Heat Gun-HG6617S-4

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita