Stasiun Rework

  • TGK-936B Profesional 60w Soldering Iron Rework Station

    TGK-936B Profesional 60w Soldering Iron Rework Station

    * Ngalahake wesi solder ora mung njamin kualitas nanging uga njamin umur sing luwih dawa.

    * Gunakake pemanas lan tips sing berkualitas, unsur pemanas lan umume stasiun solder universal, gampang diganti.

    * Ngalahake bobot entheng khusus, cocog kanggo panggunaan sing dawa

  • TGK-942 75W Repair Mobile Soldering Station karo Power Supply

    TGK-942 75W Repair Mobile Soldering Station karo Power Supply

    Suhu plug-in bisa dikontrol kanggo nyegah owah-owahan sewenang-wenang kanggo suhu solder;cocog karo aplikasi ing ngendi operasi standar kudu!

    75W trafo daya gedhe digunakake;fungsi regenerasi panas kuwat saka diimpor inti panas daya gedhe utamané cocok kanggo dhuwur / kurang suhu soldering lan timbal-free soldering;

    Deteksi sinyal kesalahan.Stasiun soldering bakal menehi umpan balik sinyal fault lan njaluk operator kanggo mriksa nalika sirah tip soldering luwih murah tinimbang minimal sing dituduhake dening sawetara weker utawa nalika ana Gagal, kaya karo inti panas lan papan sirkuit.