Stasiun Solder

  • S936A Power 60w SMT 936 Electric Soldering Iron Rework Station

    S936A Power 60w SMT 936 Electric Soldering Iron Rework Station

    Sistem suhu luwes termostatik cerdas, suhu stabil nyuda karusakan ing papan sirkuit.

    Keramik inti pemanasan, bahan impor nikel paduan kawat pemanas kerangka keramik kanthi karakteristik tahan suhu dhuwur pemanasan cepet lan umur dawa.

    Transformator daya dhuwur, daya voltase variabel sing cukup kerja terus-terusan, dadi panas kanthi cepet.

  • TGK-936B Profesional 60w Soldering Iron Rework Station

    TGK-936B Profesional 60w Soldering Iron Rework Station

    * Ngalahake wesi solder ora mung njamin kualitas nanging uga njamin umur sing luwih dawa.

    * Gunakake pemanas lan tips sing berkualitas, unsur pemanas lan umume stasiun solder universal, gampang diganti.

    * Ngalahake bobot entheng khusus, cocog kanggo panggunaan sing dawa

  • TGK-942 75W Repair Mobile Soldering Station karo Power Supply

    TGK-942 75W Repair Mobile Soldering Station karo Power Supply

    Suhu plug-in bisa dikontrol kanggo nyegah owah-owahan sewenang-wenang kanggo suhu solder;cocog karo aplikasi ing ngendi operasi standar kudu!

    75W trafo daya gedhe digunakake;fungsi regenerasi panas kuwat saka diimpor inti panas daya gedhe utamané cocok kanggo dhuwur / kurang suhu soldering lan timbal-free soldering;

    Deteksi sinyal kesalahan.Stasiun soldering bakal menehi umpan balik sinyal fault lan njaluk operator kanggo mriksa nalika sirah tip soldering luwih murah tinimbang minimal sing dituduhake dening sawetara weker utawa nalika ana Gagal, kaya karo inti panas lan papan sirkuit.

  • SR858D Soldering Tool Tampilan luwes Soldering Station

    SR858D Soldering Tool Tampilan luwes Soldering Station

    ● Closed-loop lan MCU nul nyebrang desain kanggo entuk cepet dadi panas-up, kontrol akurat lan stabil.

    ● Layar LED sing digunakake kanggo nampilake suhu kerja lan kahanan kerja nggawe operasi gampang.

    ● Sistem cooling Intelligence lan fungsi mati-mati ditundha kanggo ngluwihi umur gun udhara panas.

  • SR8586 Customizable 2 ing 1 60W Hot air Gun Soldering Station

    SR8586 Customizable 2 ing 1 60W Hot air Gun Soldering Station

    Kita nggunakake pluggable hot air gun nangani, kang luwih gampang kanggo ngganti lan nginstal saka model lawas.

    Kita wis nambah troughs tip wesi lan rak gantung timah, karo desain humanized lan katon luwih elegan.

    Iki dirancang khusus kanggo cocog karo kabutuhan tampilan suhu ing macem-macem wilayah, lan ngoper iku prasaja lan trep.