. Grosir SR8586 Customizable 2 in 1 60W Hot air Gun Soldering Station Produsen lan Supplier |Takgiko

SR8586 Customizable 2 ing 1 60W Hot air Gun Soldering Station

Katrangan singkat:

Kita nggunakake pluggable hot air gun nangani, kang luwih gampang kanggo ngganti lan nginstal saka model lawas.

Kita wis nambah troughs tip wesi lan rak gantung timah, karo desain humanized lan katon luwih elegan.

Iki dirancang khusus kanggo cocog karo kabutuhan tampilan suhu ing macem-macem wilayah, lan ngoper iku prasaja lan trep.


Detail Produk

Video

Tag produk

Tegangan input AC 220 V
daya dirating 700W+60W
Aliran udara 120L / min
Kisaran suhu 00-480ºC, tampilan digital, pangaturan tombol
Wektu pemanasan Suhu normal mundhak dadi 350ºC<45 detik
Nilai stabil suhu ± 5ºC
Penyimpangan suhu ± 10ºC CAL bolongan imbuhan nggoleki Suhu Kalibrasi
Soldering tip wesi kanggo potensial lemah <2mV
Soldering tip resistance kanggo lemah <2Ω
Spesifikasi kabel power 3Px0.5mm²x1.6m Sufiks produk
Spesifikasi kabel pegangan pedesolder 8 inti silikon njaba bahan njero, dawa 1,2 meter
Spesifikasi kabel gagang stasiun solder 5 inti silikon njaba bahan njero, dawa 1,2 meter
Nangani stasiun desoldering 858 gagang khusus
Nozzle standar: gesper sekrup tetep, spesifikasi: 5 8 12mm
Nangani stasiun solder TGK-907(TGK-900M-B nozzle)
Pemanasan inti 858 inti pemanas khusus (braket mika)
Transformer Transformator tembaga murni
Struktur sirkuit MCU kontrol PID kontrol suhu
Fitur tampilan digital LED, cetha ing Mirit, gampang kanggo ngatur
Fault poto-mriksa Heater karusakan tampilan layar LED
Nganggo kipas tanpa sikat kanthi kacepetan dhuwur, inti pemanasan daya dhuwur, volume udara gedhe, stopkontak udara alus, lan pemanasan kanthi cepet
Fungsi cooling siyaga (turu), ndawakake umur
Wis fungsi desoldering lan stasiun soldering suhu pancet ing siji, cocok kanggo desoldering lumahing Gunung bagean

Fitur

● Kita nggunakake pluggable hot air gun nangani, kang luwih gampang kanggo ngganti lan nginstal saka model lawas.

● Kita wis nambah troughs tip wesi lan timah gantung rak, karo desain humanized lan katon luwih elegan.

● Iki dirancang khusus kanggo cocog karo kabutuhan tampilan suhu ing wilayah beda, lan ngoper iku prasaja lan trep.

● Penggemar nambah deteksi kacepetan.Yen ana masalah, penggemar bakal mandheg dadi panas kanthi otomatis kanggo nglindhungi gagang hawa panas.Desain iki nambah faktor safety.

● Braket nangani udhara panas kanthi sistem induksi, yen gagang udhara panas diselehake ing krenjang, bakal kanthi otomatis kelangan lan ngadeg.Pick munggah nangani online panas, lan suhu bakal kanthi otomatis munggah.

Fitur produk saka stasiun solder 2 in 1

1. Gagal fungsi indikasi deteksi dhewe.

2. Kombinasi loro-ing-siji sampurna, kompak, awet lan ayu, manggoni area workbench cilik.

3. Tampilan digital sing cetha saka suhu kerja lan status kerja, lan switch tombol, trep lan intuisi.

4. Nganggo stasiun desoldering hawa panas lan stasiun welding listrik kanggo mbentuk sistem pangopènan desoldering terpadu multifunctional.

5. Gun udhara panas nduweni daya dhuwur, pemanasan kanthi cepet, output hawa alus lan volume udara gedhe, sing cocok banget kanggo operasi desoldering tanpa timbal.

6. Tombol kontrol angka terus-terusan nyetel suhu udhara panas lan suhu stasiun soldering kanggo nyukupi kabutuhan desoldering sing beda.

7. Elemen pemanas saka stasiun soldering didhukung dening sumber daya voltase kurang, sing bisa kanthi efektif nglindhungi safety piranti lan buruh sing sensitif.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita