. Grosir SR858D Soldering Tool Display Adjustable Soldering Station Produsen lan Supplier |Takgiko

SR858D Soldering Tool Tampilan Stasiun Soldering luwes

Katrangan singkat:

● Closed-loop lan MCU nul nyebrang desain kanggo entuk cepet dadi panas-up, kontrol akurat lan stabil.

● Layar LED sing digunakake kanggo nampilake suhu kerja lan kahanan kerja nggawe operasi gampang.

● Sistem cooling Intelligence lan fungsi mati-mati ditundha kanggo ngluwihi umur gun udhara panas.


Detail Produk

Video

Tag produk

Tegangan input AC 220 V
daya dirating 700W
Aliran udara 120L / min
Kisaran suhu Stasiun desoldering: 00-480ºC, tampilan digital, tombol imbuhan
Wektu pemanasan Suhu normal mundhak dadi 350ºC<45 detik
Nilai stabil suhu ± 5ºC
Penyimpangan suhu ± 10ºC CAL bolongan imbuhan nggoleki Suhu Kalibrasi
Soldering tip wesi kanggo potensial lemah <2mV
Soldering tip resistance kanggo lemah <2Ω
Spesifikasi kabel power 3Px0.5mm²x1.6m Sufiks produk
Spesifikasi Handle Wire 8 inti silikon njaba bahan njero, dawa 1,2 meter
Nangani stasiun desoldering 858 gagang khusus
Pemanasan inti 858 inti pemanas khusus (braket mika)
Transformer Transformator tembaga murni
Struktur sirkuit MCU kontrol PID kontrol suhu
Fitur tampilan digital LED, cetha ing Mirit, gampang kanggo ngatur
Fault poto-mriksa Heater karusakan tampilan layar LED
Nganggo kipas tanpa sikat kanthi kacepetan dhuwur, inti pemanasan daya dhuwur, volume udara gedhe, stopkontak udara alus, lan pemanasan kanthi cepet
Fungsi cooling siyaga (turu), ndawakake umur
Desoldering kanggo lumahing Gunung Parts

Fitur

● Closed-loop lan MCU nul nyebrang desain kanggo entuk cepet dadi panas-up, kontrol akurat lan stabil.

● Layar LED sing digunakake kanggo nampilake suhu kerja lan kahanan kerja nggawe operasi gampang.

● Sistem cooling Intelligence lan fungsi mati-mati ditundha kanggo ngluwihi umur gun udhara panas.

● Sensor sing dipasang ing potongan tangan wesi kanggo turu otomatis kanggo ngirit energi.

● Unit kompak kanggo ngirit ruang meja kerja lan tampilan sing nyenengake.

● Ngirit seri suhu & fluks udara sing kerep digunakake.Kontrol digital kanggo tingkat aliran udara (A25-A99).Nggawe angin suhu normal kanggo kelangan komponen.

● Deteksi lan indikasi malfungsi cerdas.

Pangopènan lan panggunaan

1. Suhu wesi: bakal ngurangi fungsi nalika suhu dhuwur, supaya suhu kurang.Kanthi fungsi suhu pulih sing kuwat.Ngisor suhu las cukup lan nglindhungi komponen sensitif suhu.

2. Clean-up: wesi soldering resik karo reresik karang.Sawise welding, wesi oksida lan wesi carbide welding ngrusak, konduksi panas bakal suda.Mangga ngresiki oksida wesi kanggo nyegah karusakan lan nyuda suhu.

3. Nalika ora digunakake: please tetep suhu ngisor nalika ora nggunakake, suhu dhuwur bakal generate oksida lan ngurangi fungsi konduktivitas termal.

4. Sawise nggunakake: wesi solder resik sawise nggunakake, piring timah kanggo nyegah oksidasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita