. Grosir HG6618 TGK Industrial Power Tool Adjustable Suhu Panas Gun Produsen lan Supplier |Takgiko

HG6618 TGK Industrial Power Tool luwes Suhu Panas Gun

Katrangan singkat:

Pistol panas HG6618 kanthi pusat gravitasi sing dioptimalake gampang digunakake kanthi tangan siji lan ngidini kerja tanpa kesel.A kabeh-rounder mestekake: Ing 1800 Watts alat ngasilake suhu antarane 100 ~ 400/550 ℃, kang bisa terus-terusan mawarni-warni liwat thumb wheel.Kanthi HG6618 sampeyan entuk alat presisi sing dhuwur kanggo macem-macem tugas ing omah, kayata nyopot lan ngelas foil, plastik las, nyusut panas, soldering, thawing, mbusak cat lan liya-liyane.


Detail Produk

Video

Tag produk

Fitur Industrial Heat Gun

►Fast Heat gun

Nalika proyek mbutuhake panas nemen, nguripake kanggo gun panas elektrik iki, menehi daya kuwat kanggo cepet panas ing sawetara detik.Rong setelan ngidini sampeyan milih tingkat panas sing paling cocog.

► Pistol Udara Panas Ergonomis

TAKGIKO heat gun nduweni gagang desain ergonomis ilmiah bisa nyegah ciloko galur sing bola-bali.Desain sing kompak lan entheng mbantu sampeyan tetep nyaman nalika kerja.

6618_02
6618_06

► Aplikasi Wide

Kanggo tingkat suhu sing beda-beda, alat iki bisa digunakake ing pirang-pirang kesempatan kayata: ngudani cat, nyalahake areng, pipa solder, nyusut PVC, nyopot baut sing karat, nglembutake caulk ing sakubenge sink, mlengkung utawa ngecor plastik uga garing utawa thawing soko. .

► Desain Ergonomis Ilmiah

Seekone heat gun nduweni gagang desain ergonomis ilmiah sing bisa nyegah ciloko galur sing bola-bali lan kelainan muskuloskeletal liyane.

TGK HG6618 Heat Gun minangka senapan panas suhu dual sing bisa mbantu sampeyan ngrampungake proyek DIY kanthi cepet nggunakake output panas suhu dhuwur.

Iki nggunakake setelan suhu 750ᵒF lan 1000ᵒF kanggo gampang ngeculake bolt sing karat, mbusak jogan, lan nglebur pipa beku.

Iki minangka bedhil panas kanggo bungkus nyusut, bedhil panas kanggo mbusak cat, lan liya-liyane!

Gun nggunakake daya 1800 watt kanggo gampang ngrampungake proyek dandan omah sing ora kaetung.

Desain awet lan entheng ditrapake efektif, panas konsentrasi kanggo macem-macem kabutuhan proyek.

Senjata kasebut uga dilengkapi stand terintegrasi kanggo nyedhiyakake operasi tanpa tangan sing aman.Mangga deleng manual pangguna kanggo tips, panggunaan lan tips ngatasi masalah.

6618S_11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita