NDELENG OPO LAIN KITA

  • babagan (2)

Nepangaken kita.

PRODUK FEATURED

Pendhiri kita miwiti kerja ing industri hardware wiwit taun 1990, lan miwiti perusahaan dagang alat hardware ing taun 2000, pabrik kita didegake ing Shenzhen ing taun 2009, Taman industri 75000 meter persegi didegake ing Jieyang ing taun 2014, lan taman industri Shenzhen Takgiko didegake ing 2017 lan kita duwe kemampuan produksi semi-otomatis ing 2022.

Sawise pembangunan 32 taun, TGK wis dadi merek terkenal ing China, produk senapan panas kita wis njupuk 85% pangsa pasar China.

PRODUK

POWER TOOLS

  • Produk Unggulan
  • Tekane Anyar
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube